Rocking Angels

rocking angelsRocking Angels

Wij willen iedereen die op ons hebben gestemd tijdens online competitie bij Juniorsongfestival 2012 van hartelijk bedanken!

Wij werden afgelopen donderdagmiddag gebeld door de AVRO dat we door zijn naar de volgende 1e auditie ronde.

Toevallig zaten wij met z’n allen bij ons thuis want daar gingen wij verzamelen omdat we een optreden hadden bij de Internationale Vrouwendag. Toen wij hoorden dat we door waren gingen we met z’n allen gillen van geluk! De eerste auditieronde is ergens in eind maart-begin april. Daar krijgt mijn moeder nog een mailtje van. Maar goed, we zijn er nog niet want nu begint het eigenlijk pas. We moeten nog hard werken om zover te komen. Van de 463 online inzendingen zijn wij afgelopen donderdag als 1e en 2e geëindigd  Nu gaat het stemmen nog wel door, maar dat is alleen voor de kinderen die niet door de jury zijn geselecteerd. Wat via de mail bij de AVRO is binnen gekomen weten we niet maar voorlopig gaan 95 kinderen door naar de auditie ronde. Er deden ongeveer 1100 kinderen mee.

Joysi & Fabiënne met HOLIDAY zijn door!!! The Rocking Angels zijn ook door!

Via deze link kunnen jullie zien wie er door zijn:

http://avro.nl/juniorsongfestival/nieuws/auditielijst.aspx

De blauwe kleur is voor online competitie en zwarte kleur zijn liedjes die via de mail  zijn binnen gekomen.

Fijne dag allemaal.


Joysi, Fabiënne, Zoë, Stephanie, Luca, Noura