Potgrondactie Juliana

potgrondPotgrondactie fanfare Juliana, Mis het niet!

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver, de jaarlijkse potgrondactie van fanfare Juliana! Heeft het weer van de afgelopen dagen u geïnspireerd om snel weer eens wat aan de tuin te doen? Zodat u snel weer kunt genieten van al uw mooie planten en bloemen? Dan is aanstaand weekend misschien wel een goed moment!  Zaterdag wordt uw potgrond en tuinaarde bezorgd tot aan uw tuin, hierdoor kunt u direct beginnen met tuinieren en hoeft u niet eerst helemaal naar het tuincentrum!

Maar dat is niet alles… met uw  aankoop van potgrond en tuinaarde bij een van onze leden, sponsort u ook direct de fanfare! Van de opbrengst van deze actie wordt o.a. nieuwe muziek aangeschaft waardoor wij tijdens onze concerten steeds iets nieuws en verrassends aan u kunnen laten horen!

Zowel de zakken tuinaarde als de zakken potgrond (beide 40L) kosten € 3,- per stuk. Koopt u 5 zakken in één keer dan betaalt u slechts €14,-!

Zaterdag  zullen de leden vanaf half 10 door het dorp lopen om u de potgrond en/of tuinaarde te verkopen. Bent u zaterdag niet thuis of bent u bang ons net mis te lopen als u even boodschappen gaat doen? Geef dan deze week alvast uw bestelling door d.m.v.  een e-mail naar julianastompwijk@gmail.com of telefoontje naar 06-45944495 dan zorgen wij dat uw potgrond en/of tuinaarde zaterdag bezorgd wordt.

Met muzikale groeten,

Fanfare Juliana