Idcollege studenten reizen af naar Bosnië

Kim OVerdevestIdcollege studenten reizen naar Bosnië

In 22 tot 27 mei 2012 vertrekt een groep studenten van Idcollege, gesteund door de organisatie Out of Area, naar Bosnië Herzegovina.

Out of Area zet zich al jaren in voor kinderen in Bosnië Herzegovina. Dat doet zij door een aantal jaarlijks terugkerende projecten te organiseren. Onder het motto ´Laat ze maar lachen en alles komt goed` probeert Out of Area iets voor kinderen te betekenen.

Het is fantastisch om te merken dat met de inzet van velen ook echt dingen gebeuren. En de dank is groot, want met iedere lach heelt een stukje van de ellendige gevolgen van een oorlog waar zoveel kinderen nog last van hebben in hun dagelijks leven.

De studenten van Idcollege zijn allen, super gemotiveerde leerlingen van de opleiding sociale studies. De groep zal een week lang de handen stevig uit de mouwen gaan steken.

Zij gaan een project opknappen en leuke activiteiten aan gaan bieden. De creatieve, drama en spelactiviteiten zullen in de komende maanden door de studenten op school worden voorbereid.

Voor zo´n geweldig initiatief is natuurlijk geld nodig. Geld dat de jongeren samen met  Out of Area proberen in te zamelen door allerlei fundraise projecten te organiseren.

Vindt u ook dat deze studenten, onze jeugd, goed werk doet, sponsor ons dan! Elke Euro die u geeft komt rechtstreeks ten goede aan het project.

Daarnaast hebben wij een plekje gereserveerd, op onze Idcollege website, voor het logo van uw bedrijf. In het dagboek dat op de website zal worden gepubliceerd zullen wij u regelmatig op de hoogte brengen van onze activiteiten. Zo weet u zeker dat uw donatie op de goede plaats terecht komt.

Projectrekening IDZoetermee4Bosnië; 1491.83.143 (Rabobank Dommelstreek) t.a.v. de Stichting Out of Area o.v.v. Kim Overdevest.

Alle informatie over Idcollege Zoetermeer, de studenten, Out of Area en het project kunt u vinden op; http://projecten.outofarea.nl

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.