Beestenboel

hondjeBeestenboel

Beste dierenvrienden van Stompwijk en omgeving.

Er zijn heel veel reacties binnen gekomen, omtrent de plaatsing van Bob en Levi. Zij hebben inmiddels een nieuw baasje gekregen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!!

Veel mensen in Stompwijk vinden het leuk om dit soort dingen te lezen in de Dorpsketting en mede dank zij uw reacties, hebben twee honden weer een plekje gekregen. Zonder de hulp van dierenvrienden is dit niet mogelijk. Er zijn ook mensen die hebben gevraagd, “ga hier mee door”, want het is een goede zaak. Zo af en toe kunnen we dat natuurlijk wel doen, want er blijven schrijnende gevallen bestaan, die we graag via mensen van de Dierenbescherming willen oplossen. Dit om te voorkomen dat dieren bij “foute” dierenhandelaren terecht komen, of bij mensen die de dieren weer willen doorverkopen om geld. Dat blijft altijd een risico en daarom worden al onze geplaatste honden streng gecontroleerd, waar ze terecht komen en daar ook blijven. Mocht er iets niet goed gaan bij een plaatsing, dan zorgen mensen van de Dierenbescherming er weer voor, dat het dier een ander, veilig onderkomen krijgt! Het moet altijd klikken tussen mens en dier.

Wie belangstelling heeft voor een hond, kan altijd reageren/aanvragen.

We zoeken DEZE WEEK een plekje voor een kruising Benner Sennen hond, naam Xena, een 4 jaar oud teefje, zeer lief en aanhankelijk, een rustige hond en kan goed overweg met mens en dier. Ze is inmiddels gesteriliseerd en heeft alle inentingen gehad.

Deze hond is gered uit Spaanse gebieden, verblijft momenteel op een opvangboerderij en is geheel onder toezicht van een dierenarts geweest. Ze is nu klaar om een nieuw baasje te leren kennen en een nieuw leven op te bouwen. Ze heeft één maar…….ze heeft een handicap aan haar rechter voorpootje, waar ze zelf geen hinder van heeft, maar bij lange wandelingen, moet men hier rekening mee houden. Voor info over deze zeer lieve hond kunt u mij bellen.

Aan komen lopen:

Bij een boerderij achter de Hoge Brug is een poesje aan komen lopen, Cypers met veel wit en zo te zien nog jong. Ze was zeer mager, maar het gaat nu iets beter. Van de week ga ik even vragen of ik haar mee kan nemen naar een dierenarts om te kijken of ze gechipt is. Maar wie er in Stompwijk zo’n poesje al een tijdje kwijt is, kan mij ook bellen.

Bedankt voor alle reacties, groetjes van Marianne (0629072070 of 0715804667)