Summerland

Summerland

De dagen worden weer langer en warmer! ’s Avonds een bakkie in de tuin, genietend van het avondzonnetje. De zomer komt steeds dichterbij en de zomerkriebels kriebelen waar ze nog nooit gekriebeld hebben. Kortom, Stompwijk Summerland komt weer dichterbij, dus tijd om jullie als trouwste bezoekers van het festival op de hoogte te houden van het reilen en zeilen.

Het terrein

De terreinindeling zal niet veel veranderen dit jaar. Na vorig jaar vele complimenten gehoord te hebben over de Starbeatz, zal ook dit jaar dit ‘the place to be’ zijn voor de dance/house liefhebbers. Uiteraard is er ook een supergezellige feesttent waar menig Stompwijker vermaakt zal worden met live muziek van verschillende regionale en bekende bands. Wel zal de feesttent op zondag een iets ander tintje krijgen, maar daarover later meer…

Het programma

De komende weken zullen de eerste artiesten bekend worden gemaakt via Twitter en Facebook dus zorg ervoor dat je Stompwijk Summerland volgt via deze twee mediakanalen. Volg Stompwijk Summerland op Twitter via www.twitter.com/_summerland_ of vind Stompwijk Summerland leuk op Facebook via www.facebook.com/stompwijksummerland. Hierna zal het ook te lezen zijn in deze Dorpsketting en op de website.

De website

Deze is compleet vernieuwd en zal deze week online gaan. Via Twitter of Facebook laten we weten als die online is. Heb je dit niet? Kijk dan eind deze week nog eens op www.stompwijksummerland.nl.

Binnenkort

Deze week zullen we de datum bepalen wanneer de eerste kaarten voor vrijdag- en zaterdagavond in de voorverkoop gaan, dus houdt de website of deze Dorpsketting in de gaten en zet het in de agenda.

Kortom: Wil je dit jaar als eerste op de hoogte zijn van alles rondom Stompwijk Summerland? Volg ons dan via Twitter, Facebook of Hyves!

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

stompwijksummerland.hyves.nl