Palmpasen

palm pasen

Palm-palm-pasen

Afgelopen dinsdag kwamen meer dan 70 kinderen een Palmpasen stok maken bij de hobbyclub. Het was gezellig druk.  Op Palmzondag mochten ze allemaal meelopen in de optocht (processie) in de kerk. Het was een heel leuk gezicht, al die trotse kinderen, met hun palmpasen stok. Na de mooie viering mochten de kinderen hun stok zelf wegbrengen. Er zijn vast weer heel veel mensen blij mee gemaakt. Dank aan allen die hebben meegeholpen. Het was de laatste gezinsviering verzorgt door de huidige werkgroep. Vinden jullie ook dat deze vieringen met en voor kinderen moeten blijven bestaan? Wij ook!  

Daarom zijn we op zoek naar opvolgers.

Opvolging gezocht voor de gezinsvieringen!

Al vele jaren organiseren wij als werkgroep Gezinsviering vieringen met en voor kinderen. Voor ons, met kinderen die niet meer tot de doelgroep behoren, wordt het tijd om het stokje door te geven. Wie, oh wie wil ons opvolgen? Wij zijn op zoek naar 2 of 3 enthousiaste personen zodat o.a. de palmpasenviering en de kerstviering kunnen blijven voortbestaan. Sta op en neem het stokje over! Wij willen jullie graag op weg helpen. Voor meer info mail of bel naar Wilma; es.olsthoorn@casema.nl / 071-5804544 of Louise: loishoogenboom@gmail.com /071-580314. We hopen op jullie reactie 

Werkgroep gezinsviering; Gerda v.d. Sande, Louise Hoogenboom, Wilma van Es