kaarten voor Stiochting Pater Bandsma

pater bandsmaVrijdag 13 april kaarten voor Stichting Pater Ted Bandsma

Villaverde-Filippijnen in de kantine van Stompwijk ‘92

Zoals ieder jaar is het vrijdag 13 april weer zover. Gezellig kaarten in ‘onze`kantine. Aanvang 20.00 uur. Natuurlijk zijn er weer prachtige prijzen en de hoofdprijs van deze avond (de opbrengst) gaat naar de kinderen van Villaverde. Die gezinnen kunnen het wel gebruiken, want zonder onze bijdrage géén schoolopleiding! Dankzij onze stichting kunnen wij vanaf dit jaar totaal 300 kinderen sponsoren voor hun schoolopleiding.

Dit jaar is de nieuwe verblijfplaats, Holland House” voor 30 kinderen geopend.

Kinderen die ver van school wonen kunnen hier doordeweeks blijven slapen. Wij zoeken nog sponsors die voor € 50,— een bed willen sponsoren. Dat kunt u doen door direct over te maken naar:

Stichting Pater Ted Bandsma Villaverde, te Heiloo, Rabobank nr. 120513730 o.v., bed voor “Holland House”.

Leuk dat wij en u deze kansarme kinderen een toekomst kunnen geven. Wilt u een kind sponsoren voor zijn of haar schoolopleiding neem dan even contact met ons op. € 150,- per jaar en alles is betaald, inclusief boekengeld en kleding. Iedere vrije gift is natuurlijk ook van harte welkom. Iedere cent van u gaat rechtstreeks naar de Filippijnen. Stichting Pater Ted Bandsma is een stichting van vrijwilligers zonder kosten dus!

Groetjes Jos en Jacqueline de Groot tel. 071-5801715 of 079-3312201