Ook jij kan optreden op de Kindermiddag van Summerland!

Hallo kids,

Dit jaar zal op zondag 8 Juli in het weekend van Summerland de Wereld Wonder Kindermiddag weer plaats vinden. Het thema dit jaar is ‘Summerland Got Talent!’.

Het wordt een middag waarop jij je talent met iedereen kan delen, je maakt namelijk kans om mee te doen met het optreden. Het wordt een heuse talentenjacht. Naast jullie deelname komt nog een geheime act ook zijn talent laten zien. Dus kan jij heel goed acteren, hooghouden, zingen of misschien wel toveren of heb je een ander bijzonder talent, doe dan mee!

Wil jij kans maken om op het podium van Summerland je talent te laten zien, geef je dan op. Je act moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Hij mag maximaal 2 minuten duren en je mag niet ouder zijn dan 12 jaar. Helaas kan maar een bepaald aantal talenten meedoen met het optreden.

Je geeft je op door de volgende gegevens naar ons op te sturen:

Je naam (en die van je vriendjes, wanneer je met meerdere mensen een talent hebt), leeftijd, telefoonnummer of email adres, een omschrijving van je talent en hoelang deze act duurt.

Mail dit voor 30 april naar kindermiddag@gmail.com en wie weet krijg jij dan in week 20 van ons te horen dat je jouw talent mag showen!

Groetjes,

Van de meiden van de Kindermiddag

PS. We zijn hartstikke blij met alle mensen die ons al helpen sparen, maar we hebben nog lang geen 200 keukenrollen!