Taart eten voor het goede doel

appeltaartTaart eten voor het goede doel

RoPaRun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker. De directie van Geboortekliniek Den Haag, Lianne den Haan en Ellen van der Geest, is van plan een record aan sponsorgelden  binnen te halen  voor dit goede doel. 

Helpt u mee?

In de directe omgeving van Lianne en Ellen werden mensen geconfronteerd met de diagnose kanker. “Van dichtbij hebben wij meegemaakt wat een slopende ziekte kanker is. We zijn daardoor nóg gemotiveerder om RoPaRun actief te steunen!”, vertelt Lianne.

Oma’s Appeltaarten-actie

Bij fondsenwerving alleen blijft het niet: het ondernemers-duo zet zich óók op ludieke wijze in. Zo zullen de dames op Koninginnedag overheerlijke appeltaart verkopen op de vrijmarkt in De Venestraat, te Leidschendam. De taarten worden gemaakt door niemand minder dan Agnes Bolleboom-Vink, de moeder van Lianne en Ellen. “Onze moeder bakt de allerlekkerste appeltaart van de hele wereld!” stelt Ellen. De opbrengst gaat voor 100% naar het team van het Haagse ziekenhuis MCHaaglanden, welke voor de derde maal deelneemt aan RoPaRun.

Kom in actie!

Breng op Koninginnedag een bezoek aan de kraam van Lianne en Ellen, en koop een (stuk) Oma’s Appeltaart. U kunt ook alvast uw bestelling doorgeven; een kleine taart kost € 6,50 (6 personen) en een grote € 12,50 (voor 12 personen). De appeltaart wordt dan GRATIS thuisbezorgd (Stompwijk, Leidschenveen en Leidschendam). Een donatie mag natuurlijk altijd!

Geef uw bestelling door aan Lianne den Haan via secretariaat@geboortekliniek.nl. Uiteraard zijn giften ook van harte welkom. Sponsorgelden kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer: 40.15.56.603, t.n.v. Geboortezorggroep te Den Haag, o.v.v. “MCH ROPARUN 2012”. Meer weten, kijk op www.roparun.nl .