Huis gezocht voor lieve hond

Dag mijn allerliefste Ivy

 Een prachtige unieke hond, een teefje, is zoooo lief, ze is geholpen en van het mooie ras Karanchan (Bulgaarse herder). Ivy heeft nu wel een lief baasje, maar die met heeeeeel veel pijn in zijn hart, toch afscheid moet gaan nemen. Waarom?

Arie, het baasje van Ivy heeft in 1 jaar tijd al twee hartaanvallen gehad en met zijn gezondheid gaat het niet zo best. Hij kan daardoor helaas niet meer zo goed voor Ivy zorgen, maar hij houdt zielsveel van zijn hond! Daarom zoekt deze baas een nieuw, beslist goed huisje voor Ivy, die vroeger is mishandeld en daardoor wat schuw is. Ze is gewend op het erf rond te lopen, kan met andere honden, als zij ze kent en zo ook met andere mensen. Wie heeft er een plekje, een tuin/erf lekker bij het huis voor deze lieverd, die noodgedwongen moet “verhuizen?” Wie geeft haar baasje een gerust gevoel, dat zij goed terecht is gekomen? 

Wie kan voorkómen, dat Ivy in een asiel terecht komt of bij een handelaar, als haar baasje weer moet worden opgenomen?

Het emailadres van baasje Arie is: woodenrecords@hotmail.com of bel met mij 0629072070 of 071 5804667.

Dierenvrienden, we hopen op een reactie. Geef deze mooie Ivy een lief tehuis alstublieft!

Als ze een goed onderkomen krijgt, mag Ivy gratis weg.

Xena, de hond  van de vorige keer is nog niet geplaatst, maar zij wordt momenteel toch geopereerd aan haar pootje, zodat ze langer kan wandelen.

Groetjes van Marianne (Dierenbesch. De Hereniging)