Live in Stompwijk

Nadat we vorige week de openingsband voor Live In Stompwijk op zaterdag 12 mei, BLACK SUN, aan jullie voorstelden, is het nu tijd om kennis te maken met de 2e band voor deze avond: AUDIODAYCARE

AUDIODAYCARE is een vierman formatie uit de regio Delft/Den Haag die in 2009 is ontstaan. De band speelt een mix van punkrock en alternatieve rock, oftewel jeugdige branie in een volwassen geluid. In het voorjaar van 2010 werd hun eerste demo uit gebracht , toepasselijk genaamd ‘#1”. Deze demo bevatte volgens Speaker (het magazine van de Popunie) “een drietal perfecte hit nummers die zonder aarzelen op een album kunnen belanden”.

In 2011 werd er zo’n 25 keer opgetreden, waarbij het publiek vaak net zo los ging als de band zelf. Het begin van 2012 werd gebruik voor het opnemen van de eerste EP, welke als alles goed is voor de 12e mei klaar moet zijn.

De nummers van AUDIODAYCARE zijn gevuld met knallend dubbel gelaagd gitaarwerk, ondersteund door een stevige dynamische ritmesectie, waarbij de zanglijnen harmonieus worden ingevuld door drie stemmen. AUDIODAYCARE is geïnspireerd door band als Foo Fighters, Reuben, Biffy Clyro en Finger Eleven. Zoals de band zelf zegt: een dagje in de muzikale crèche van AUDIODAYCARE en je wilt nooit meer terug naar mama!

Meer informatie over en muziek van BLACK SUN en AUDIODAYCARE kun je vinden op: www.Blacksun-band.com  en www.audiodaycare.nl

Kaarten voor Live In Stompwijk op 12 mei zijn vanaf woensdag 25 april in de voorverkoop verkrijgbaar bij de COOP-supermarkt en café de Gouden Leeuw voor wederom slechts € 3,–. Het  laatste nieuws over Live In Stompwijk kun je altijd vinden op www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818