Samenloop voor hoop

Samenloop voor hoop

Ik loop op 9 en 10 juni mee voor hoop.

Hoop op meer wetenschap over de verschrikkelijke ziekte kanker. We kunnen allemaal wel iemand die hier te maken mee heeft of heeft gehad. We willen allemaal dat het eigenlijk niet zo is. Maar omdat het wel zo is kunnen we er met z’n alle beter iets aan doen. En als dat dan op een leuke sportieve manier kan waarom niet? Wie heeft er zin om mee te lopen met mij en mijn familie en vrienden. Ik heb zelf al een groepje van 15 personen. Maar ik zou het leuk vinden om er een grotere groep van te maken. Het is een estafetteloop van 24 uur. Elk uur word er door minimaal 1 persoon van de groep gelopen. Hoe groter de groep is, hoe meer mensen tegelijk kunnen lopen en hoe gezelliger het is. Je kunt natuurlijk ook zelf een groep van minimaal 15 personen vormen en opgeven. Lukt dat niet geef je dan alleen, of met een aantal, bij mij op en loop gezamenlijk 1 of meer uur. Ook kinderen (onder begeleiding/aanwezigheid van ouders) zijn van harte welkom. Wil je er meer over weten kijk op www.samenloopvoorhoop.nl/haaglanden. Je mag natuurlijk ook mij bellen of mailen. Wil je niet meelopen maar wel sponsoren dan kan dat natuurlijk ook. Graag hoor ik van jullie.

Paulien van Mullem

jenp.vanmullem@inter.nl.net

06-12166335

Graag verwelkomen wij jullie voor de 2e Teamavond op dinsdag 24 april voor teamaanvoerders en belangstellenden.

Op deze avond zullen wij jullie nader informeren over de SamenLoop voor Hoop, gericht op teams. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen jullie verder kennismaken met andere (toekomstige) teamaanvoerders.

In tegenstelling tot de eerste teamavond zullen wij naast algemene informatie een update geven over de SamenLoop, bevat het programma wat amusement en een actief element. Na de bijeenkomst is het mogelijk om ons persoonlijk te spreken, inschrijfformulieren in te leveren, teamaanvoerdersenveloppen in ontvangst te nemen, extra wenszakken mee te nemen etc.

De avond zal plaatsvinden in het Veurs Lyceum, Burgemeester Kolfschotenlaan 5 te Leidschendam. Aanvangstijd 20.00 uur

Je kunt je voor deze avond aanmelden op teamshaaglanden.slvh@ziggo.nl

Vragen? Kijk op de website: www.samenloopvoorhoop.nl/haaglanden, mail met teamshaaglanden.slvh@ziggo.nl of bel met Patty Pronk 0653555422 (tussen 14.00 en 20.00 uur).

Graag tot ziens!

SamenLoop voor Hoop Haaglanden

Commissie teamwerving