Sportief en creatief bij Sport Cultuur-In

Sportief en creatief bij Sport Cultuur-In

Leidschendam-Voorburg is een aantrekkelijke groene woonstad met goede voorzieningen voor een gezonde en actieve leefstijl. Sport en beweging is belangrijk om mensen zo lang mogelijk actief en gezond mee te laten doen in onze samenleving. Om jongeren te stimuleren, organiseert de gemeente ook deze meivakantie weer een Sport Cultuur-In. 

Op donderdag 3 mei zijn alle kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisscholen in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk van harte welkom bij de Sport Cultuur-In. Voor maar € 2,- p.p. kunnen de kinderen de hele dag verschillende sporten uitproberen en zich creatief uitleven.

Naast verschillende workshops is er keuze uit vele sporten zoals badminton, toneel, voetbal, cricket, volleybal, hockey, streetdance of tafeltennis. Nieuw zijn boogschieten, skateboarden, muziek, speciaal honkbal en atletiek. Vooraf inschrijven is niet nodig.

De Sport Cultuur-In wordt aangeboden door gemeente Leidschendam-Voorburg. De sporten staan onder leiding van professionele instructeurs.

Waar :            Sportpark Kastelenring in Leidschendam
Wanneer:        Donderdag 3 mei 2012
Wie :               Kinderen van groep 4 t/m 8
Start :             Vanaf 10.30 uur melden, 11.00 uur start
Einde :            15.00 uur
Meenemen:     Sportkleding, zaal- en buitenschoenen, eten/drinken (ook te koop in de kantine), 
 inschrijfgeld en telefoonnummer voor nood.

Voor meer informatie: Peter van den Berg, Reactief advies & organisatie, telefoon 06 2299 3298, e-mail: peter@reactief.com