Vaarverkeer Sluis Leidschendam

tijdens weekenden zomerseizoen ook ’s avonds mogelijk

De sluis in Leidschendam is vanaf 16 april tot en met 16 oktober elke avond te passeren door de scheepvaart. Na een succesvolle proef in 2011 heeft de provincie opnieuw positief besloten om in de gemeente Leidschendam-Voorburg de bedieningstijden in het weekeinde uit te breiden tot 22.00 uur. Dit betekent dat de recreatievaart in het weekeinde de routes over de Vliet langer kan gebruiken. Wethouder Heleen Mijdam (recreatie en toerisme) opent zaterdag 21 april om 18.00 uur het vaarseizoen. Dit doet zij door samen met sluiswachter de Sluis te openen en de eerste boot welkom te heten.

Meer informatie

Actuele informatie is te vinden op www.zuid-holland.nl/vaarwegdenhaagvoorschoten en www.leidschendam-voorburg.nl.