Nieuws van Stichting Amigos

moederdagmarkt 2Nieuws van Stichting Amigos

Op de moederdagmarkt was het afgelopen zaterdag erg gezellig! Er was ’n mooi weertje en een leuk sfeertje. ‘s Morgens nog een klein buitje tegen het stof en nog iets te frisse temperaturen. Maar over de hele dag gezien was het prima weer! Er was voor ieder wat wils.

Bij de Stichting Amigos kraam was het erg gezellig. Vooral in de hoek waar de kindertjes zich konden laten schminken. Er werden mooie creaties gemaakt op de gezichtjes, zoals ’n vlinder, tijger, draak enz. Ook hadden we zoals altijd leuke spulletjes uit Bolivia en zelfgemaakte (crea) kaarten. Grote dank aan alle Amigos vrijwilligers. GRACIAS!

Nagekomen bericht: donderdag 17 mei Hemelvaartsdag, wordt nog één dag kledingbeurs gehouden!

Waar: Kniplaan 4, Stompwijk

Doel:     Stichting Amigos

Hoe:      Er wordt 10% extra gevraagd op elk kledingstuk wat verkocht wordt

Tijd:        Van 10.00 – 16.00 uur

Van harte aanbevolen!

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot

Stichting Amigos