Hallo lezers van de Dorpsketting, vrienden en bekenden

Over twee weken, op 6 juni, ga ik de Alpe d`Huez zoveel mogelijk keer beklimmen. Dit doe ik voor het KWF. Wij gaan zoveel mogelijk geld bijeen fietsen, tegen de ziekte kanker. De Alpe d’Huez staat bekent als een van de zwaardere bergen in Frankrijk. wij gaan de strijd aan op deze berg voor alle mensen die elke dag opnieuw een soortgelijke strijd moeten leveren tegen deze ziekte. Om dit te mogen doen moet iedere deelnemer moet minimaal € 2500,— inleggen dit om deel te kunnen nemen aan dit evenement. Iedereen kent in zijn omgeving wel mensen die aan deze ziekte zijn overleden of er tegen strijden. Er is veel geld nodig voor onderzoek en voorlichting. Zodat in de toekomst iedereen een eerlijke kans krijgt om deze ziekte te overwinnen!!!

Mijn doel is om minimaal 4 keer de Alpe d`HuZes te beklimmen. Waardoor ik zoveel mogelijk geld bijeen fiets voor dit goede doel.

Steun mij en doneer een bijdrage om het tot een groot succes te laten komen.

Dat kan op: Rabobanknr. 3753.30.178

T.n.v. Adri Bennis

O.v.v. donatie ALPE d`HuZes

Rechtstreeks doneren kan ook. Ga dan naar: www.opgevenisgeenoptie.nl

Vervolgens naar deelnemersacties 2012.

Type in de zoekfunctie adri bennis, dan komt u terecht op mijn actiepagina.

Bij voorbaat dank voor jullie donatie,

Met vriendelijke en sportieve groet,

Adri Bennis