live in Stompwijk

Zaterdag 12 mei j.l. was het alweer tijd voor de 5e editie van Live In Stompwijk. Ook deze keer waren er weer 2 nieuwe bands die een optreden verzorgden.

De avond werd geopend door de band Black Sun. Deze band gaf, doordat ze pas 5 maanden bestaan, een optreden van slechts een half uur. Het was tevens hun eerste publieke optreden. De band stond echter als een huis en is zeker een naam om in de gaten te houden voor de toekomst.

Als afsluitende band trad gedurende 5 kwartier de Delftse band Audiodaycare op. Ook deze band zette een zeer solide set neer en wisten met een aantal sterke nummers te imponeren.

Helaas waren er deze editie maar weinig bezoekers, iets wat wij als organisatie zeer betreuren, maar beide bands waren ondanks de lage inkomsten zeer tevreden. Ook het aanwezige publiek was wederom zeer te spreken over het niveau van de bands.

Live In Stompwijk gaat nu even van een zomer/festival-stop genieten tot 29 september, want dan is de volgende editie met optredens van Ash One en Elizium. De kaartverkoop voor deze editie zal starten op woensdag 12 september. Dus wat betreft Live In Stompwijk: een fijne vakantie en tot ziens in september.

Het laatste nieuws over Live In Stompwijk kun je natuurlijk altijd vinden op www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818