Het is weer tijd voor de EK toto

Het is weer tijd voor de EK toto

Nog een paar weken en het is weer zover: het Europees kampioenschap voetbal 2012. Het is inmiddels bijna een traditie dat we dan een EK toto organiseren. Gezien het grote aantal deelnemers van 2 jaar geleden en de enthousiaste reacties hebben we het weer opgepakt.

De formule is dezelfde als de afgelopen jaren. U moet verschillende onderdelen op het totoformulier invullen. Ten eerste zijn er in de eerste ronde 24 wedstrijden. Het is de bedoeling dat u voor deze wedstrijden de ruststand en de eindstand voorspelt. Ten tweede moet u de 8 ploegen opgeven die overgaan naar de tweede ronde. Dit zijn de 2 best geplaatste ploegen van iedere poule. Als laatste moet u de einduitslag van het wereldkampioenschap (nr 1,2,3 en 4) voorspellen. Het formulier plus inleggeld van € 15,- moet ingeleverd worden bij één van de organisatieleden of bij Ruud en José.

Indien men in staat is om het formulier elektronisch aan te leveren, verzoeken wij dit ook daadwerkelijk te doen. Dit bespaart de wedstrijdorganisatie een hoop tijd met het invoeren van de gegevens in het systeem. In dit geval dient u het deelnamebedrag apart te overhandigen aan de wedstrijdorganisatie. Uw deelname is enkel geldig indien het inleggeld bij aanvang van het EK aan de wedstrijdleiding is overhandigd. Informatie over het on line aanleveren, kunt u vinden op de internet site (www.totostompwijk.nl) .

Vaak horen we van deelnemers dat er tijdens de WK of EK nogal gesproken wordt over de gespeelde wedstrijden en de tussenstand. Punten worden even snel met elkaar vergeleken en er heerst een gezonde rivaliteit binnen families en vriendengroepen. Om dit verder te ondersteunen heeft de organisatie besloten via deze site ook een Teamcompetitie te organiseren.

Een deelnemer hoeft hier niet veel extra voor te doen Om mee te doen moet u namelijk uw wedstrijdformulier al ingeleverd hebben. Voorwaarde is dat uw wedstrijdformulier in het systeem is opgenomen, want onderdeel worden van een team kan enkel elektronisch geregeld worden. Volgende week meer informatie over het meedoen als team.

Vragen :

Vragen over de EK toto kunt u altijd stellen bij de organisatie via een e mail aan  info@totostompwijk.nl

We hopen dat u weer veel plezier beleeft aan de toto.

 

– Kevin van den Bosch

– Mark Disseldorp

– Ank van den Bosch

– Ruud Disseldorp

– Adrie Kerkvliet