Hoe is het de boeren vergaan bij Boer zoekt Vrouw live

Yvon JaspersHoe is het de boeren vergaan bij Boer zoekt Vrouw live?

Verschillende mensen vroegen mij al na de mis van elf uur of ik een boerin aan de haak had geslagen bij “Boer zoekt vrouw live” in Overijssel. Het antwoord wat ik daarop moet geven is nee! Maar met dat standpunt ben ik niet van huis gegaan al had het natuurlijk wel leuk geweest als je daar gelijk de ware tegen het agrarische lijf loopt.

Desalniettemin is het “boer zoekt vrouwfeest” in Vilsteren prima verlopen.

We vertrokken zaterdagmorgen met vier man sterk vanuit Stompwijk en hoopten zo om 11 uur in Vilsteren te zijn om Yvon Jaspers te ontmoeten bij de opening van het feest. Maar helaas God was even niet met ons want net over de helft kreeg ik een klapband (wel een volle reserveband bij me maar helaas geen wielsleutel) en mijn beltegoed was ook op dus kon ik mijn agrarische vrienden niet bereiken. Later belden zij zelf waar we bleven en zijn dus terug gekomen om assistentie te verlenen. We waren daardoor pas om 13 uur op de plek van bestemming en Yvon hebben we heel niet gezien.

De twee bloemenbroers uit Wilsveen die later naar het feest zouden komen waren dus nog eerder dan wij. Yvon mogen we dan niet gezien hebben maar we hebben wel verscheidene kandidaten ontmoet die op de televisie zijn geweest bij “Boer zoekt Vrouw”. Helaas heb ik daar geen foto`s van want de accu van mijn camera begaf het.

De tien boeren uit Overijssel die aan de plaatselijke “Boer zoekt Vrouw” meededen hebben allen wel een date. Voor de rest was het een boerenkermis met een boerenbraderie, boerenbingo, oude tractoren en ambachten en al zo meer en natuurlijk volop muziek. Het weer was schitterend en het landgoed ook. Omdat we die dag toch ietwat pech hadden mochten wij als schrale troost een gratis contactadvertentie laten plaatsen in de veldpost of iets dergelijks en die staat er binnenkort in hier in de regio.

Dus meiden, zoek je een leuke kaasboer, een vleesvervoerder, een cowboy, een bloemenverkoper of bloemeninkoper of wil je liever een date met een schoffelaar, houdt dan de komende weken de veldpost of andere bladen in de gaten!

Zelf heb ik nog mee gedaan met de workshop liefdesbrieven schrijven bij de stand van de Viva. Maar na twee zinnen te hebben geschreven en 1,5 uur verder te zijn adviseerden de leuke dames van de Viva mij dat ik Henrike maar moest laten gaan en dat ik maar beter op Farmdate.nl moest gaan kijken omdat ik daar meer keuze heb. Om een lang verhaal kort te maken het was een leuke en leerzame dag. We zijn met ons zessen gegaan en ook weer gekomen. Het Boerenflirtfeest is voor herhaling vatbaar. Ik heb contacten met het  entertainment,  dus wie weet waar het spektakel volgend jaar plaats vindt. Dit wilde ik u even laten weten zodat u op de hoogte blijft.

Groeten van Jos van Santen en zijn agrarische vrienden