Wandeltocht ‘Rondom Stompwijk’

2e Pinksterdag 28 mei

Wandeltocht ‘Rondom Stompwijk’

Maandag 28 mei op 2e Pinksterdag gaat het gebeuren!

IJsclub Nut & Vermaak gaat voor de 1e maal in haar 119 jarige bestaan een heuse wandeltocht organiseren. We doen dit om de clubkas een financiële injectie te geven zodat we de jeugd kunnen blijven begeleiden bij het bijbrengen van de schaatstechniek.

Er worden drie verschillende routes uitgezet om aan ieders wens te voldoen. U kunt kiezen uit een tocht 5, 10 of 23 km. De routes worden volledig met pijlen uitgezet, maar een ieder krijgt ook een gedetailleerde kaart en routebeschrijving mee. Dat formulier geldt tevens als stempelkaart én bevat een consumptiebon die u onderweg bij de ‘Koek en Zopie’ kunt verzilveren.

De start en finish is in Het Blesse Paard en de vertrektijden zijn als volgt:

23 km tussen 9.00 en 10.30 uur, 10 km tussen 9.00 en 11.00 uur en de 5 km mag starten tussen 10.00 en 13.00 uur.

Om mee te lopen betalen volwassenen € 5,–. Ben je tussen de 8 en 15 jaar betaal je slechts € 2,50 en kinderen onder de 8 jaar zijn gratis. Iedere deelnemer krijgt een herinneringsmedaille.

U zult versteld staan van het mooie Groene Hart waar Stompwijk middenin ligt. Voorzitter Frans Oliehoek heeft het uitzetten van de routes op zich genomen en hoopt een ieder te verrassen op plekjes waar u nog nooit gelopen heeft.

De organisatie is er klaar voor en hoopt op een flinke opkomst.

U bent allen; jong, oud, grijs, kaal, dik of dun, van harte welkom.

Namens de IJsclub,

Marga Stijnman