Picknicken tussen de koeien tijdens Boerderijdagen

Melkveehouder Verboon  uit Zoeterwoude  stelt op tweede pinksterdag boerderij open voor het publiek

Picknicken tussen de koeien tijdens Boerderijdagen

Lekker picknicken in de wei tussen de koeien? Dat kan op maandag 28 mei, tweede pinksterdag. Bezoekers kunnen hun zelf gevulde picknickmand meenemen; Campina zorgt voor lekkere zuivelproducten en een picknickkleed. Tijdens de Boerderijdagen bieden 31 Campina-melkveehouders door heel Nederland een gratis kijkje achter de schermen van het dagelijkse leven op een boerderij en laten zij zien waar de melk vandaan komt. U bent op 28 mei van 10.00 tot 16.00 uur van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de boerderij van de familie Verboon op Weipoortseweg 54 in Zoeterwoude. De Campina Open Boerderijdag op deze boerderij wordt in samenwerking met supermarktketen Hoogvliet georganiseerd.

   

Leuk en leerzaam familie-uitje door het hele land

De Campina Open Boerderijdagen bieden tal van leuke en leerzame activiteiten. Kinderen kunnen zich laten schminken, meedoen aan een race op ‘skippy-koeien’ (skippyballen in de vorm van een koe) en een speurtocht volgen, waardoor ze op speelse wijze ontdekken waar  melk vandaan komt. Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De Campina Open Boerderijdagen tijdens het Paasweekend in april trokken een recordaantal van ruim 100.000 bezoekers, ondanks het tegenvallende weer. Kijk voor een overzicht van de deelnemende boerderijen op 28 mei bij u in de buurt op

www.campina.nl.