Stompwijk 92 Haasbroek

Haasbroek

Stompwijk’92

Dinsdag 15 mei kwam RTL langs bij sportpark Haasbroek. Anneke had gehoord dat zij sportverenigingen helpen met het opknappen van clubhuizen en zij had hier op gereageerd. Ze kreeg al gauw te horen dat ze wilden komen en of ze voor vrijwilligers kon zorgen. Zoals wij allemaal Anneke kennen zei zij dat dat wel lukte, ook al had zij maar 1 week de tijd.

Dinsdag 15 mei verzamelden we met ongeveer 12 personen tussen 8.15 en 8.30 uur bij de kantine Haasbroek. RTL kwam met 5 man sterk, Flexa (deze sponsorde de verf) met 2 personen en een klus team van 4 personen, zodat de kantine aardig vol was. Haasbroek 2 We begonnen met alles af te plakken en stofvrij te maken. Daarna werden de kleuren besproken en zo werden de kleuren van Stompwijk ’92 gekozen. De bar onder werd antraciet, de achtermuur groen, achter de bar wit en de muur bij binnenkomst rood. De kleedkamer werd ook gewit en de muren groen.

John Williams kwam het geheel aan elkaar praten. Al met al was het een lange maar gezellige dag. Gelukkig was het goed weer en konden we lekker buiten koffie drinken en eten. Degene die zijn komen helpen allemaal heel hartelijk bedankt. Meiden van de Haasbroek commissie het was gezellig.

Lenie Zuidgeest