The Beatz

Afgelopen weekend

Dit weekend waren we 2x geopend. Op vrijdag hadden we ladies night. Hier waren de dames in het voordeel en kregen ze diverse kortingen op ons assortiment! Ook waren we weer op de altijd gezellige zondag! Het weeekend werd weer lekker besproken en natuurlijk de verhalen van het eerste dat de beker hadden gewonnen! Ook kon je weer je schuimparty en Stompwijk Summerland kaarten halen!

Dit weekend zijn we maar 1x geopend. Kom een keer gezellig langs op zondag om dan lekker je weekend af te sluiten met een heerlijk drankje en de lekkerste nummers van nu.

Footloose

Vrijdag 1 juni is het dan zover! Footloose staat er dan op de planning. Op deze avond zullen we weer de gekste bar spelletjes uit de doos halen. Jullie mogen meedoen! Natuurlijk hebben we dan voor de winnaars een leuke prijs die ze kunnen delen of gewoon lekker voor zichzelf kunnen houden! De entree is gratis en de deuren gaan om 21:00 open! Voor meer informatie houd de site in de gaten en volg en like onze twitter en facebook pagina!

 

We wensen jullie nog een fijne school/werk week en tot zondag!