Let’s play Darts 10 jaar

Let’s Play Darts—10 jaar

Na de eerste ronde van dit prestigieuze toernooi is er weer veel gebeurd. Inmiddels hebben we diverse keren overlegd en vergaderd en is er een hoop duidelijk geworden voor de volgende ronde en de finale bij Summerland.

Eerst de volgende ronde die gespeeld wordt op vrijdag 1 juni aanstaande in “De zalen van de Meester” in Zoeterwoude. Na een start met 92 deelnemers zijn er nu nog 55 deelnemers over, 45 heren en 10 dames. Deze deelnemers gaan dus op vrijdag 1 juni strijden voor die fel begeerde finaleplaatsen tijdens het Summerlandweekend op zondagmiddag 8 juli.

Alle deelnemers voor de 2e ronde worden om 19:15 uur verwacht in “De zalen van de Meester” in Zoeterwoude om dan om 19:30 uur te starten. De geplande tijd is dan om 00:45/01:00 weer klaar te zijn. Na deze ronde weten we wie zich kunnen opmaken voor “de Finale”. Zij kunnen dan nog ruim 5 weken trainen en hebben wij dus ook nog ruim 5 weken de tijd om het hele gebeuren te plannen, te bouwen en voor de verdere organisaties. De hoofdlijnen voor de finale zijn nu ook bekend. Omdat de finale aansluit op de kindermiddag, zijn wij aan het bekijken hoe we de kinderen ook bij het darten kunnen betrekken. De eerste ideeën zijn al zeer belovend!

Met de bekende en professionele darters ligt dat nog iets lastiger. Zij spelen tijdens het Summerlandweekend een kwalificatie toernooi in Duitsland. Maar de onderhandelingen lopen… We gaan er voor om 2 of 3 bekende darticonen van de televisie te halen. Dit om ook wat speciaals te organiseren voor de kinderen. Maar later meer hier over.

Eerst de tweede ronde op vrijdag 1 juni in “De zalen van de Meester” in Zoeterwoude. Aanvang 19:45 uur, start om 19:30 uur. Uiteraard is publiek daar ook van harte welkom.

Voor indelingen en verder informatie: www.stompwijkzoeterwoudedarts.nl

De organisatie