Beatz

Afgelopen weekend waren we helaas 1x geopend. Er werd nagepraat over de helaas verloren wedstrijd van Nederland tegen Denemarken. De DJ’s draaiden weer de lekkerste nummertjes uit de top 40 van dit moment!!

Aankomend weekend

Dit weekend hebben we op vrijdag het één na laatste feest van dit seizoen alweer! Turn up the beatz zal deze avond heten en we zullen samen ervoor zorgen dat we het dak er nog af laten gaan. De DJ’s zullen de lekkerste nummers van dit moment uit de speakers laten knallen en de barmannen de lekkerste drankjes voor jullie serveren! De deuren zullen op klokslag 21.00 u open gaan en de entree is gratis! Dus luidt je weekend gezellig met ons in en trek je mooiste kleren en je lekkerste dansschoenen aan. Zondag zullen we ook weer geopend zijn vanaf 19.00 u! Hier kan je weer je weekend gezellig afsluiten!

Schuimparty

Vrijdag 29 juni is het laatste feest van dit seizoen. Zoals elk jaar zullen we met de schuimparty eindigen en daarna gaan we in de tent een nieuw laagje verf aanbrengen. Je zult wel bij dit laatste feest een kaartje nodig hebben en die zijn aan de bar verkrijgbaar! Dus vraag aan een van die leuke barmannen of je zo een kaartje van ze mag kopen. De kaartjes zijn wel iets duurder dan normaal. Namelijk € 7,50 i.p.v. € 5,00!

Stompwijk Summerland

Summerland komt ook met de dag steeds dichterbij en we gaan ook hier een groot feest van maken! Kaarten voor zaterdagavond zijn nog steeds beschikbaar! Dus heb je er nog geen een? Wees er snel bij want op is toch echt op! Voor verdere informatie bezoek de website: www.stompwijksummerland.nl

Wij wensen jullie nog een fijne school/werk week en zien jullie vrijdag weer!