DJ Kicken op het prgramma van Summerland

Dj Kicken maakt het programma voor zondag 8 juli compleet!

We komen steeds een beetje dichterbij het gezelligste feest van het jaar! Na vorige week Johnny & the Gangsters of Love bekend te hebben gemaakt is het nu de beurt aan the one and only DJ Kicken! Hij heeft al is een keer eerder op Stompwijk Summerland gestaan en maakten er zo een groot feest van dat we het niet konden laten om hem nog een keer uit te nodigen!

Dj Kicken begon in 1984 als dj en in 2001 als producer. Bekende nummers van zijn hand zijn onder andere I wanna dance with somebody, Let me hear you en What’s up van Salou Sl feat. Joyze. Hij werkt als dj vooral in het zuiden van Nederland (onder andere in Heerlen, Valkenburg, Weert en Beek). Zijn broer Patrick Kicken is een bekende radiodeejay.

Voor verdere informatie en nieuwtjes, ga snel naar onze site. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar, maar haal ze snel want op=op!!!

Kaarten voor Stompwijk Summerland zijn verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten:

Bardancing Beatz (Stompwijk)

Café de Gouden leeuw (Stompwijk)

Café de Meester (Zoeterwoude)