Hoera Ria v Dijk 75 jaar

ria v dijk

Hoera!! Ria van Dijk 75 jaar!!!!

Zaterdag 16 juni wordt onze ma, Ria van Dijk, 75 jaar!! Dit is toch wel een mijlpaal en daarom willen we haar op deze manier even extra in het zonnetje zetten. De meesten van jullie kennen haar wel, ze zingt in het koor, gaat op dinsdagmiddag naar de ouderensoos om te klaverjassen en op vrijdagmorgen is ze ook vaak in het dorpshuis te vinden. Verder staat ze altijd voor iedereen klaar, niet alleen voor ons, maar voor het hele dorp en als de kerk schoongemaakt moet worden stort ze zich vol overgave op het poetsen van het koper!! Ook is zij een razende reporter en schrijft ze regelmatig een stukje voor de Dorpsketting, al dan niet met een leuke foto erbij. Achter de geraniums zitten is er voor haar nog niet bij en we hopen dan ook dat ze nog heel wat jaartjes op deze manier kan genieten!

Mocht u haar willen feliciteren, een kaartje naar Akkermunt 38 of een mailtje naar riavandijkballering@kpnmail.nl zal zij zeker waarderen. Het zal haar verjaardag nog feestelijker maken.

Ma, hele dikke kus en heel veel liefs, Henk en Agnes