Zin in een muzikale picknick?

Al onze agenda’s vullen zich weer met de talrijke zomerse activiteiten in ons dorp. Er kan er vast nog wel eentje bij. Zondag 1 juli geeft de fanfare een swingend openlucht concert. De locatie voor dit concert is het grasveld nabij de Pinksterbloem en de Zwanenbloem.

Bij mooi weer is dit een uitstekende gelegenheid voor een muzikale picknick. De muziek passen we er natuurlijk op aan. Het thema van ons concert is dan ook “Latin Summer”. Je hoeft dus niet op je picknickkleedje te blijven zitten er mag ook gedanst worden. We hopen natuurlijk op een mooie zonnige dag die zondag 1 juli. Aan onze muziekkeuze zal het liggen! Binnenkort meer over de muziek die we zullen spelen en de aanvangstijd van het concert.

1 juli, openluchtconcert “Latin Summer”, grasveld Pinksterbloem