De zomer komt er aan!

Op zondag 1 juli om 15.00 uur

De maand juni gaat de geschiedenis in als één van de natste maanden ooit. Reden genoeg om de maand juli maar eens goed te beginnen. Daarom organiseert Fanfare Juliana een tropisch zomerconcert met als thema “Latin Summer”. Maar liefst twee orkesten zullen hun uiterste best doen om op zondagmiddag 1 juli het kwik naar hogere temperaturen te laten stijgen.

Zeker als we zijn van onze zaak wordt het natuurlijk een openluchtconcert. Het groene gras aan de Pinksterbloem is dan ook een uitstekende plek voor een muzikale picknick. Zowel het grote orkest, als het jeugdorkest zullen voor u optreden.

Tussen de voetbalwedstrijden door hebben we hard gerepeteerd op diverse Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziekstukken. Tijdens de repetities begon het zonnetje al te schijnen, dus dat belooft wat! Het wordt dan ook een swingend concert waarbij je niet op je picknickkleedje hoeft te blijven zitten.

U begrijpt, aan de muziekkeuze zal het niet liggen!

Dus noteer in uw agenda:

Zondagmiddag 1 juli
grasveld Pinksterbloem
openluchtconcert “Latin Summer”