The Rocking Angels

Hallo allemaal,

Vorige week zaterdag en 10 juni hadden The Rocking Angels opgetreden voor Samen Loop voor Hoop met nog vele andere artiesten voor een goed doel! De opbrengst, inmiddels € 38.400,— hetgeen nog groeit, is één ding, maar de impact die dit evenement heeft op kankerpatiënten die nog in hun behandelingsfase zitten, is niet meetbaar. Ruim 60 survivors hebben meegedaan aan de Verwendag, maar daarnaast hebben heel veel andere survivors ook gewoon meegelopen of meegewerkt om dit fantastische evenement te kunnen laten plaats vinden. Wij hebben genoten en wij hopen de volgende keer weer een bijdrage te mogen leveren aan dit evenement.

Dit weekend zaterdag 23 juni  om 18.55 uur bij de Zapp AVRO kunnen jullie” de regionale auditie midden” op tv zien  waar The Rocking Angels met L.O.V.E. aan mee hebben gedaan en Joysi & Fabiënne met HOLIDAY! Mist dit niet! J


We sluiten dit jaar met nog een paar optredens en daarna gaan we met z’n allen 2 nachten naar Slagharen om weer ontspannen in het nieuwe seizoen te beginnen. Tevens hebben wij weer een paar plaatsen beschikbaar om te mogen zingen bij The Rocking Angels. In de 1e week van september gaan de audities weer beginnen. Ben je in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar en heb je altijd al willen zingen in een popkoor, maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Geef je dan op via fotografiecarmen@hotmail.com voor een auditie want wie weet ben jij wel degene die ik zoek.

Carmen