Wijkcontactpersonen

Afgelopen donderdag hebben we tijdens de vergadering afscheid genomen van Mw. Cobie v.d. Geest. Zij had te kennen gegeven dat het tijd geworden was om haar wijk 15 (Hoefblad, Akkermunt en Klaverblad) over te dragen. Cobie heeft haar wijkcontactwerk vanaf 1994 gedaan en is er tussendoor tijdelijk even uit geweest. Ze had een grote wijk en heeft meerdere bezoekjes afgelegd bij zieke parochianen en ook bij jubilea en nieuwe bewoners.

Ze heeft zich ook 5 jaar ingezet voor het kerstontbijt bij Ruud en José. Tevens heeft ze heel lang administratieve taken gehad voor de Actie-Kerkbalans en hield de ledenlijst bij van de parochie. Als blijk van waardering boden we haar een orchidee en cadeaubon aan.

Gelukkig hebben we Mw. Astrid Hilgersom bereid gevonden om haar taken over te nemen en daar zijn we heel blij mee. Veel succes gewenst Astrid.

Fijne vakantie iedereen en we zien elkaar weer bij de volgende vergadering op donderdag 6 september.

                Annie van Rijn