De vier jubilarissen bedanken..

 

Wij bedanken iedereen die de feestelijk EMS Eucharistie viering van afgelopen zaterdagavond 23 juni heeft verzorgd. Met name noemen wij onze eigen koorleden, de dirigent/pianist, tekst- en liedjesgroep en het EMS bestuur. Vele uren van voorbereiding is hieraan voorafgegaan. Thea, Len, Ingrid en Lia, de vier jubilarissen, mochten van niets weten. Probeer dat maar eens geheim te houden!  

Voor de aanvang van de viering kregen wij een mooie corsage opgespeld en zagen wij vele familieleden en vrienden de kerk binnen komen. Bij het woord van welkom werden wij voorgesteld met lovende woorden door onze voorzitster Mirjam. Nadat wij mooie liederen hadden gezongen, ontvingen wij van Pastoor J. v.d. Bie het Erediploma met de bijbehorende kaars van de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging, vanwege respectievelijk 40, 34, 31 en 25 jaar trouw koorlid. Vervolgens kreeg Thea een zilveren muzieksleutel met zirkonia’s opgespeld voor haar 40 jaar! Een verdiende dubbelslag!!

Wij bedanken onze voorgangers, Pastoor J. v.d. Bie, Pastoor H. v.d. Plas, Pastor H. Peters, Marianne, Riet en de kosters Frieda, Antoon en John, voor hun aanwezigheid. Het kerkbestuur voor de mooie bloemen, het parochiekoor voor de felicitatiekaarten en alle familieleden en vrienden,  die op de uitnodiging zijn ingegaan. Natuurlijk bedanken wij ook onze trouwe parochianen. Zij hebben het wel en wee van ons koor meegemaakt en samen vieren wij elke maand een eigentijdse viering met mooie liederen en gebeden. Na de felicitaties van en door iedereen was het nog een gezellig samenzijn onder het genot van koffie, koek, hapjes en drankjes. Dank aan de mensen van de catering en dank aan eenieder, die we nog vergeten zijn.

Nu breekt de vakantietijd aan enne …. onze eerstvolgende EMS viering is 29 september.

De vier jubilarissen.