EK toto – Spanning stijgt in voetbalpool

EK TOTO      Spanning stijgt in voetbalpool

Bij het lezen van dit bericht zitten de kwartfinales er inmiddels op en weten we welke vier landen gaan uitmaken wie Europees kampioen voetbal gaat worden.

De spanning in de pool is te snijden. Na de wedstrijden in de voorronde zag de stand er als volgt uit:

1. Cees van Veen                               103

2. Willem Hoogeveen                         102

3. Wybo Lelieveld                                 95

4. Ton van der Kolk                              94

5. Aileen de Jong                                 94

6. Jim van den Berg                             94

7. Michael Batelaan                             92

8. Jokelien van Rijn                              91

Ook bij de teams nog volop spanning. Op dit moment staan de Stinkkinderen op de eerste plaats. Dit is de familie Brugman uit Hazerswoude (vader, moeder, vijf zonen en aanhang), die al jaren meedoen met de voetbalpool en dit jaar ook een team vormen. Zij worden op de voet gevolgd door de Boschhoppers (de familie van den Bosch) en De Groote Internationals (familie van Jack Luiten, zowel uit Zoeterwoude als vanuit het buitenland).

We hebben noodgedwongen onze oude internet site met daarop alle informatie over onze EK-toto Stompwijk omtrent de actuele stand (voor deelnemers en voor teams) moeten verplaatsen naar een ander internet adres. De bijgewerkte standen kunt u vinden op het volgende nieuwe internet adres:

voetbalvriendenstompwijk.nl

Om op deze site te komen dient u te beschikken over een wachtwoord, dat naar alle deelnemers is gemaild. Indien u deze opnieuw wilt ontvangen, laat ons dat even weten via mail naar info@voetbalvriendenstompwijk.nl

Inmiddels is ook bekend wanneer we de uitslag bekend maken. Dit zal gebeuren op woensdag 4 juli bij Ruud en José vanaf 19.30 uur. We starten ditmaal met de loting onder de aanwezige deelnemers. Zorg dus dat u op tijd bent. We hopen dat we u daar allemaal zien.

 

Ank, Mark, Ruud, Kevin & Adrie