Michael Batelaan wint voetbalpool

Afgelopen woensdag vond de prijsuitreiking plaats van de voetbalpool EK 2012 bij Ruud & José. Het was weer een bijzonder gezellige avond. We begonnen met een loterij en de uitreiking van de geldprijzen. Rond de klok van half elf werd bekend gemaakt wie de pool dit keer gewonnen heeft. Na de voorrondewedstrijden stond Cees van Veen nog aan kop, maar het voorspellen van de laatste acht ploegen en de top 4 zorgde voor een behoorlijke verschuiving in de top van het klassement. In de top 10 veel bekenden, maar de hoofdprijs ging dit keer naar een inwoner uit Gouda, een collega van Stompwijker Ronald van Meurs.

De stand zag er als volgt uit:

1.   Michael Batelaan                        254

2.   Petra van der Kolk                     223

3.   Arno Turkenburg                       219

4.   TJM Brugman                           216

5.   Wybo Lelieveld                         215

6.   Cees van Veen                          213

7.   Hans Nieuwland                        212

8.   Karin van Leeuwen                   211

9.   Manoj Autar                             208

10. Jeroen & Anouk                         207

Dit jaar was het voor het eerst mogelijk om ook deel te nemen als team. Als individuele deelnemer kon je meedoen in een team van familie, buren of sportvrienden. Dit leverde een leuke interne competitie op. Ook hier hebben de wedstrijden in de kwartfinale en halve finale nog de nodige verschuivingen te weeg gebracht. Uiteindelijk waren het de Harken Maar Boys die als beste team uit de bus kwamen. De eindstanden kunt u vinden op het volgende internet adres:

voetbalvriendenstompwijk.nl

Om op deze site te komen dient u te beschikken over een wachtwoord, dat naar alle deelnemers is gemaild. Indien u deze opnieuw wilt ontvangen, laat ons dat even weten via mail naar info@voetbalvriendenstompwijk.nl

De geldprijzen, die nog niet zijn opgehaald zijn af te halen bij Ruud & José.

We hopen dat jullie door onze pool weer een leuk toernooi beleefd hebben; tot over twee jaar!

Ank, Mark, Ruud, Kevin & Adrie