Aanstaande weekend het Stompwijks Feest

vlagAanstaande weekend het Stompwijks feest

Aanstaand weekend staat ons dorp in het teken van 103 jaar harddraverij “Nooit Gedacht”. Met die plezierige wetenschap gaan de jaarlijkse paardensportfeesten vrijdag a.s. vol enthousiasme van start. Voor jong en oud zal dit ongetwijfeld weer een onvergelijkbaar stuk gezelligheid betekenen. We hopen uiteraard dat dit unieke dorpsfeest onder mooie weersomstandigheden plaats kan vinden. Vooral dan is het voor de talrijke fans op onze fraaie en bovenal feestelijke locatie heerlijk verpozen.

Natuurlijk hangt iedereen de vlag uit!

Stompwijk is in het komende weekend niet alleen in de ban van het” Nooit Gedacht“ programma maar tevens gastdorp voor duizenden bezoekers. Misschien overbodig, maar toch doen wij als organisatie het vriendelijke verzoek om zeker niet te vergeten de nationale driekleur uit te steken. Dit verhoogt zondermeer het feestelijke karakter dat er per traditie tijdens de jaarlijkse paardendagen in ons dorp heerst.

Welk paard wint de Stompwijkse kortebaan?!

Ook nu is er voor de jeugd de mogelijkheid om te wedden op het winnende paard.

Zoals gewoonlijk hangt er vanaf maandag 23 juli vanaf 11.30 uur een lijst met de deelnemende paarden aan het loket bij de ingang. Op het in de dorpsketting gepubliceerde formulier (blz.5) of een gelijksoortig schrijfpapier kan je het paard van je keuze invullen.

Deelnemers kunnen het volledig ingevulde formulier dan tot de start in een bus bij de entree van het feestterrein deponeren.

Voor de winnaar(s) is er weer een leuke prijs te verdienen. De gelukkigen worden via de Dorpsketting bekend gemaakt, alsmede het adres waar en wanneer de verrassing in ontvangst kan worden genomen. Veel succes!

Wetenswaardigheden

Daar we in deze tijd te maken hebben met vele regels om een vergunning te krijgen nog even de huisregels:

1. Stop drankverkoop en muziek uit om half twee.

2. Kermis dicht om twee uur.

3. Laatste broodjesverkoop om kwart over twee.

    Hou daar rekening mee want niet iedereen heeft een moeder die midden in de nacht uitsmijters bakt!

4. Eetkraampjes dicht om half drie.

Namens het Bestuur “Nooit Gedacht”