Stompwijk in beeld op kortebaansite

Stompwijk in beeld op kortebaansite

In Stompwijk staat maandag 23 juli de kortebaandraverij op het programma. Maximaal 26 paarden en hun pikeurs strijden vanaf 13.30 uur om de hoogste eer op het grasveld achter de Dr. Van Noortstraat. Wie goed geïnformeerd de baan wil bezoeken, vindt alle informatie over de sport en het evenement op ww.kortebaandraverijen.nl.

De website is de opvolger van Kortebaanjaarboek.nl. Op de nieuwe site vinden bezoekers van de kortebaan onder andere een uitleg over de sport en de wedmogelijkheden, uitslagen van voorgaande jaren en uitgebreide statistieken. Bovendien is vanaf donderdag het deelnemersveld van de kortebaan in Stompwijk te vinden, aangevuld met een deskundige voorbeschouwing en tips. Bezoekers kunnen hun verwachtingen van de koers kenbaar maken door mee te doen aan de gratis tipcompetitie.

Ook de thuisblijvers hoeven niets van het evenement te missen. Op Twitter.com/kbdraverijen worden volgers op de hoogte gehouden van elke rit. Ook Facebook.com/kortebaandraverijen biedt gedurende de dag voortdurend updates. Na afloop van de koers is een uitgebreid videoverslag op de site te lezen aangevuld met reacties van deelnemers.