Van schets tot kaartcollectie bij PostNL en Libelle fotoshoot met Olympisch sportster Rea Lenders!

De leukste online winkel voor kleine wijsneuzen!

Originele knuffels, hippe rompers en t-shirts, puzzels, rammelaars, muurstickers, speeldoosjes en nog veel meer moois vind je exclusief bij Olli en Jeujeu. Een webshop boordevol originele cadeaus. Voor je eigen kind of een andere baby, peuter of kleuter. Iedereen wordt blij van de vrolijke figuurtjes. Olli is geel, groot en een beetje dom. Jeujeu is grijs, klein en slim. De twee fantasiefiguren zijn bedacht door grafisch ontwerper Fleur Suijten, geboren en getogen in Stompwijk. 

In 2008 werkte Fleur aan een logovoorstel, maar door het verplaatsen van cirkels ontstond er geen logo maar een grappig karakter. Zij werkte het concept in 2 jaar tijd uit en startte in 2010 de eerste webshop van Olli en Jeujeu.

Inmiddels hebben Olli en Jeujeu al veel baby’s en peuters blij gemaakt en het concept slaat enorm aan. Na diverse beurzen, een PopUp Store in Haarlem en publicaties in o.a. KEK Mama, Jij & je Kinderen, Libelle en vele blogs zijn de vriendjes nog bekender geworden. Olli mocht zelfs op de foto met Olympisch sportster Rea Lenders in de Libelle!

Onlangs zijn ook de kaarten van Olli en Jeujeu opgenomen in de collectie bij Kaartwereld.nl van PostNL en wordt er hard gewerkt aan een serie boeiende prentenboekjes.

In het najaar wordt de nieuwe 100% biologische kledingcollectie gepresenteerd. De zachte en comfortabele kleding wordt van begin tot eind duurzaam vervaardigd en is GOTS (keurmerk) gecertificeerd. 

Een gedeelte van de opbrengsten van Olli en Jeujeu komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Kom een kijkje nemen in de online winkel of volg ons via Facebook, Pinterest of Twitter!

www.ollienjeujeu.nl