Woejpret is gestart

Woejpret is gestart

De eerste dag van WoejPret zit er weer op en het was erg geslaagd. Ook al is de huttenbouw nog niet begonnen, die start dinsdag. Toch mochten we op maandagochtend al 50 kinderen verwelkomen en in de middag kwamen er 60. Er werd volop gezaagd, geverfd en gekleid. Er is al 35 kilo klei doorheen gejaagd, om maar een indicatie te geven. Dankbaar maken we ook gebruik van de kaarsen die in grote getale afgelopen week  bijeen zijn gebracht. Deze worden omgesmolten en dan mogen de kinderen een ballon  gevuld met koud water er in dompelen. Zo ontstaan de mooiste fakkels.

Voor de huttenbouw hebben we van verschillende adressen hout gekregen. Ook daar zullen we zeker iets moois mee maken.

Bent U nieuwsgierig? Op woensdagmiddag vanaf 15.00 uur bent U van harte uitgenodigd om al dit moois te komen bekijken.