Een goede afsluiting van de grote vakantie met Woejpret!

 

Wat is het toch fijn……..6 weken niet naar school en vakantie vieren! Maar aan het einde slaat de verveling vaak toch een beetje toe! Gelukkig hebben we dan Woejpret.

Woejpret was dit jaar een daverend succes. De kinderen konden in het Dorpshuis heerlijk knutselen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zoals velen van jullie gezien en gehoord hebben werd er ook driftig getimmerd en gewerkt aan de hutten die de kinderen gebouwd hebben. Voor het Dorpshuis ontstond er een heus Olympisch dorp.  Watergevecht, bingo en als afsluiting een dagje uit naar KidzCity, het was een super week. Ik wil dan ook Woej bedanken dat dit weer georganiseerd mocht worden in Stompwijk.

Niet alleen Woej wil ik hierbij bedanken maar ook alle vrijwilligers, ouders, opa’s en oma’s die geholpen hebben wil ik bedanken voor hun hulp en inzet. En wat te denken van al het hout dat we gekregen hebben……….zonder dat hadden we nooit zo’n mooi dorp kunnen bouwen, wat voor veel kinderen toch een hoogtepunt was van de Woejweek.

Maar het allerbelangrijkst is alle enthousiaste kinderen die er iedere dag weer waren. Gemiddeld waren er zo’n 80 kinderen per dagdeel! Op dinsdagmiddag zelfs 101. Wat was het gaaf, Woejpret leeft in Stompwijk! 

Ik hoop dan ook dat ik dit volgend jaar weer kan en mag organiseren. Natuurlijk heb ik dan weer heel veel vrijwilligers nodig. Ik heb dit jaar vele toezeggingen gehad, daar reken ik op hoor!

En kinderen, heel veel plezier komend schooljaar. Ik zie jullie graag weer volgend jaar, laatste week van de zomervakantie!

Anneke van Bemmelen