Genieten van die heerlijke zomerse avond

Genieten van die heerlijke zomerse avond…!

Zoals ieder jaar organiseerde de buurtschap de Drie Molens weer een viswedstrijd, dit keer was het wel een hele bijzondere zomerse zaterdagavond. Dat was dubbel genieten. De familie Bregman en de familie Jan van de Krogt zorgde voor de organisatie de drankjes en heerlijke hapjes.

Dit jaar werd de grootste vis gevangen door Josua Koevoet (21 cm) de meeste vis had Willem Vieveen gevangen (332 cm). Op de tweede plaats stond Jos v.d. Broek (241 cm) en derde was een oude rot in het vak: Jan Dogterom met 220 cm. Opvallend was het dat er ook veel dames mee deden, maar die vingen weinig vis….!

Van de junioren was Niels Koelman de beste met 116 cm, op de tweede plaats stond Jan van de Krogt jr. met 92 cm en op plaats drie Kim v.d. Krogt met 87 cm. De jongelui kregen een mooie beker en alle deelnemertjes werden verrast met een medaille en een zak snoep.

Na het vissen werd er nog lekker nagekletst over de mooie visavond en werden we verwend met lekkere sateetjes en hapjes. Met dank aan de familie Bregman en v.d. Krogt. Volgend jaar weer op de zelfde plaats en we duimen voor weer zo’n mooie zomeravond!