Inloopbijeenkomst recreatiefknooppunt Stompwijk

Inloopbijeenkomst recreatief knooppunt Stompwijk

Maandag 27 augustus is in het Dorpshuis in Stompwijk een inloopbijeenkomst over de plannen van de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het recreatief knooppunt ‘De drie molens’ aan de Stompwijkseweg. Dit knooppunt geeft het gebied een economische impuls en vormt een unieke kans om het toerisme en de recreatiemogelijkheden van het buitengebied van Leidschendam-Voorburg te versterken.

Paviljoen

Het knooppunt bestaat uit een paviljoen van maximaal 350 m2 met horeca, een parkeerterrein voor zestig personenauto’s, speelgelegenheid, fietsenstalling en terras. In het paviljoen komt een informatiepunt, met informatie over de recreatiemogelijkheden van het gebied.

Het knooppunt komt in de oksel van de Stomwijkseweg en de Kostverlorenweg, tegenover de tunnel onder rijksweg A4. Het vormt de eerste opvang van recreanten uit de regio Haaglanden die het gebied in willen. Hier vandaan kunnen ze te voet, per fiets of over water het omliggende gebied verkennen. De routes sluiten aan op de toekomstige mogelijkheden in de naastgelegen Nieuwe Driemanspolder.

Informeel

Heeft u belangstelling voor onze plannen voor het recreatief knooppunt? Dan bent u van harte welkom op de informele inloopbijeenkomst op maandag 27 augustus in het Dorpshuis, Dr. Van Noortstraat 89 in Stompwijk. Tussen 17.30 en 19.30 uur kunt u binnenlopen op het tijdstip dat u het best uitkomt. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om de plannen toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Ook zijn uw reacties en suggesties welkom; waar mogelijk krijgen ze een plaats in de verdere planvorming.