Jaarlijkse viswedstrijd

 

Ja zeker, ook dit jaar werd afgelopen zaterdag in het Paddemoes een viswedstrijd gehouden. Wat gaat de tijd toch snel! Op de dijk bij de Knipbrug was het een gezellige drukte. Er moesten wel eens wat hengels en haakjes uit elkaar worden gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. De gevangen vissen werden eerst opgemeten, voor ze weer in het water werden terug gezet.

Na het vissen werd de avond voortgezet bij Peet en Coby van Boheemen. Buiten dit keer, want het was een prachtige avond. Na de prijsuitreiking vermaakte de jeugd zich uitstekend met de aanwezige skelters enz.

De ouderen vermaakten zich met een praatje, een drankje en een hapje (o.a. vers gerookte zalm en makreel) Erg lekker.

Hiermee wil ik de organisatie bedanken voor deze gezellige avond.

En om met Jan v.d. Bos (u allen wel bekend) te spreken………Ik heb gezegd, ik dank u wel !

Groetjes, Ria van Dijk