Bruggenfeest

Bruggenfeest

Volgende week is het september en dan komt het bruggenfeest weer wat dichterbij. Er zijn al een paar aanmeldingen van vooral buren die hun krachten verzamelen. Zoals de familie Van Es, Den Hollander en Suyten, of zoals Alie en Martin van Veen die samen met buren en kennissen hun brug weer openhouden. De brug van Dr. Van Noortstraat 17 is eveneens weer van de partij. Het Dorpshuis en de Zustersdijk gaan zich ook beraden over de aanpak.

De brug van de nummers 55,57,59 (van Dorp, de Jong, Bil, Janson en van Boheemen) had zich al aangemeld, net als de brug van Nico en Maurice van den Bosch. Afgelopen zaterdag kom men vlagen van muziek opvangen, omdat er diverse bandjes optraden in de Westeinderweg. Leuk als muziekgroepjes zich aanmelden om het feest op te luisteren. Laat wat van je horen. Ons emailadres staan open.

Petra