Iedereen verdient een morgen

Iedereen verdient een morgen

Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: één op de drie Nederlanders krijgt kanker. Wij willen niet accepteren dat er zoveel mensen aan kanker lijden en er al te vaak aan overlijden. Sinds haar oprichting in 1949 doet KWF Kankerbestrijding al het mogelijke om kanker terug te dringen en onder controle te krijgen. Ons doel is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken werven we fondsen. We doen dat niet alleen, maar samen met u. Met KWF Kankerbestrijding investeer je in leven.

Iedereen verdient een morgen.

De collectant, die zich kan legitimeren, komt in de week van maandag 3 t/ m 8 september bij u aan de deur. KWF Kankerbestrijding is te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab en aan het Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Wie de collectant mist, kan een gift overmaken op giro 26000.

 Namens KWF Kankerbestrijding, Jan van der Burg