Bruggenfeest 22 september 2012, Kom over de brug!

Bruggenfeest 22 september 2012, Kom over de brug!

Het Bruggenfeest begint steeds meer te leven. Het gonst. Er wordt gefluisterd. Bruisende ideeën worden opgevangen over de te ondernemen activiteiten. Tijdens een biertje in de zon voor de kantine komen ideeën voorbij zoals kanoën, kussengevechten met skippyballen boven het water of toch naakt zwemmen dan heb je geen last van splinters. Welke ster springt er van de Hoge Brug? Wie durft!

We willen dan ook iedereen uitnodigen om mee te denken en te doen. 

Vanuit de redactie wordt gedacht aan een bindende factor over de bruggen in de vorm van bolchrysanten, als het goed is worden deze in de komende weken op de bruggen geplaatst, zodat het dorp een fleurig geheel wordt. En er liggen nog wat kooltjes in het vuur.

Er zijn weer nieuwe aanmeldingen zoals:

Greet en Gerard Daleman, Dr. Van Noortstraat 1

Fam. Van der Meer en Loomans, brug Dr. Van Noortstraat 15

Janny en Alfred Nolten Dr. Van Noortstraat 19,

Kees de Jong en Ilse Hilgersom, Dr. Van Noortstraat 23

Anneke en Carlo van Bemmelen, Dr. Van Noortstraat 73

Nico van Boheemen, Dr. Van Noortstraat 75

Leo en Marian Gareman in samenwerking met moeder Janson, Dr. Van Noortstraat 83

Pieter en Maartje de Boer, Dr. van Noortstraat  113,

Astrid en Koen van Santen, Dr. Van Noortstraat 115

Desiree en Adko de Roode, Dr. Van Noortstraat 121

Klaas en Els Abelsma en Anton en Astrid v.d. Haar nemen de Hoge Brug onder hun hoede.

 

Is er nog iemand die voor een springkussen kan zorgen voor de kinderen op bijvoorbeeld het kerkplein? Wie heeft er een accordeonspeler in zijn kennissenkring, welke fanfareleden hebben altijd al een koor solo willen optreden of in een kwartet? Wie is er lid van een dweilorkest of zingt bij een shantykoor? Welke DJ wil zijn muziek ten gehore brengen? Welke violist wil sfeervol bij kaarslicht een sonate naar voren brengen.? Welke cabaretier zoekt publiek?

 

De aanvangstijd is vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur, duurt het langer, doe dit dan in overleg met de eigenaar van de brug. Het voordeel van dit tijdstip is dat je toch nog naar die verjaardag ‘s middags kan of dat leuke feest ‘s avonds. Dan hoef je niets te missen. Mooi zomerweer speelt een grote rol en natuurlijk blijft deelname voor eigen risico.

Petra