Rectificatie afscheid Riet van der Ham

 

In de Dorpsketting van 10 september stond een ingezonden brief van Ria van Dijk, over het afscheid van Riet van der Ham uit de parochie. Ria vond het jammer dat het Kerkbestuur daar geen aandacht aan heeft besteed. U begrijpt dat wij door verschillende mensen hierop zijn aangesproken. Maar wat zijn de feiten?

Het kerkbestuur was niet geïnformeerd over het feit dat Riet ons zou gaan verlaten. Zij heeft al eens eerder afscheid genomen, maar dat ze zondag 9 september voor het laatst voorging was bij ons niet bekend. Misschien toch wel handig om dit soort dingen ook aan ons te laten weten? Dan voorkom je dit soort situaties.

Maar wat daaraan vooraf gaat: neem eerst contact op met de belanghebbenden over hoe het nu eigenlijk zit, in plaats van dit zo verongelijkt publiekelijk te verkondigen. 

Dan voorkom je onnodige opwinding in het dorp, en stook je geen vuurtje op.

 

Kerkbestuur St. Laurentius