Sam’s kledingactie

sam's kledingactieDoe mee met de kledinginzamelactie van Sam’s Kledingactie in Stompwijk en steun Cordaid Mensen in Nood!

Op vrijdag 19 oktober as. vindt in Stompwijk weer de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw goede, nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij het volgende adres:

De vrachtauto van Sam’s kledingactie op het kerkplein bij de H.H. Laurentiuskerk, Dr van Noortstraat 88 Let op: De actie loopt van 13:30 tot 16:00 uur.

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Al een aantal jaar steunt Sam’s het Droogte Cyclus Project in Kenia. In dit project wordt de lokale bevolking geleerd om zich te wapenen tegen de droogte.

Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op www.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 10 60.