popkoor

 

Hallo dames en heren,


Binnenkort starten wij in het Dorpshuis een popkoor voor volwassenen vanaf 16 jaar en ouder. Daarom ben ik op zoek naar mensen die graag een avondje willen zingen, zo maar voor de lol. Je hoeft geen auditie te doen als je maar wel kan zingen en muzikaal bent.

Optreden is geen must, kan altijd, maar plezier maken staat voorop. Iedere donderdag vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur. Behalve de eerste donderdag van de maand dan is er geen repetitie. We zingen popliedjes uit deze tijd van Rihanna tot Nederpop. Het is wel de bedoeling dat we alle liedjes uit ons hoofd  en niet met een map voor onze neus zingen! Je krijgt alle gegevens van de tekst, 1e,2e of 3e stem en muziek via de mail zoals ik ook altijd doe met mijn popkoor The Rocking Angels voor kids. Als we samen zijn hoeven we niet op de tekst te letten en kunnen we gelijk met elkaar zingen na stem opgewarmd te hebben. Gezellig toch? Inmiddels hebben zich al 5 dames aangemeld maar daar kunnen nog meer bij. Als je interesse hebt, laat het mij weten via mail: fotografiecarmen@hotmail.com

 

CArmen