De dijk

de dijkDe Dijk,

Beste mensen, hondenbezitters en mensen die op de dijk komen hebben het vast al gezien, bovenaan de dijk is het een modderboel geworden. Er wordt met grote machines gras gemaaid. Helaas zijn we daardoor het stenen pad wat er liep, helemaal kwijt, het ligt bedolven onder de modder en gras wat op de aarde is gaan groeien.

Nu heb ik de Provincie Zuid Holland al gemaild hierover, ze zouden medio oktober het pad weer schoonmaken. Nu weet ik wel dat oktober nog niet afgelopen is, maar donderdag is er weer gemaaid, het lijk nu wel een militair oefenterrein.

Voor mensen die net als ik vinden dat het pad weer terug moet komen, zodat we niet door de modder lopen te soppen, heb ik hier een email adres, misschien als er meer mensen reageren dat ze het dan snel gaan schoonmaken.

dj.galjaard@pzh.nl dat is degene die deze zaak behandelt.


Alvast bedankt, Debbie van Ooststroom