Muzikale week in Stompwijk

Theaterfestival Leidschendam-Voorburg: Muzikale week in Stompwijk

Zondag 4 en woensdag 7 november – Fanfare Juliana

Fanfare Juliana geeft twee najaarsconcerten, waarbij het moderne geluid van vele jonge muzikanten hoorbaar wordt! Het geluid van een Fanfare die al meer dan 100-jaar is actief in Stompwijk en omgeving. Het thema van dit najaarsconcert is oolog en vrede. Het thema is niet alleen terug te horen in de muziek, ook in de aankleding. Hieraan wordt bij elk concert veel aandacht besteed, zo wordt een bezoek aan één van hun concerten dan ook een geslaagd muzikaal uitje! Het najaarsconcert vindt zowel zondagmiddag 4 november in de St. Laurentiuskerk als woensdag 7 november in het Dorpshuis plaats.

Donderdag 8 november – KorenCup

Leidschendam-Voorburg kent vele koren. Tijdens het Theaterfestival Leidschendam-Voorburg gaan zes koren de strijd met elkaar aan in de KorenCup! Onder leiding van Gregor Bak en een professionele jury onder leiding van Wilma Driessen wordt er aan het eind van de avond een ‘winnaar’ uitgeroepen. Maar vooral de gezelligheid telt natuurlijk! Met het Voorburgs Operakoor, Popkoor Flashback!, Seniorenkoor Dicentoria, Van Bach tot Beatles, Zanggroep Prestige en Popkoor DZN. De musicale avond start donderdagavond 8 november om 20:00 in de St. Laurentiuskerk te Stompwijk!